نهایت افزایش قیمت دلار چقدر است؟-راهبرد معاصر

نهایت افزایش قیمت دلار چقدر است؟

برخی باور دارند، صرافی‌ها این سیگنال را به معامله‌گران مخابره کرده‌اند که بازارساز قیمت‌های بالای ۲۸ هزار تومان را به رسمیت نخواهد شناخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 26
کد خبر: ۶۰۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو اتفاق ممکن است در روند امروز بازار ارز و قیمت دلار تاثیرگذار باشد. برخی از فعالان بازار ارز باور دارند، صرافی‌ها این سیگنال را به معامله‌گران مخابره کرده‌اند که بازارساز قیمت‌های بالای ۲۸ هزار تومان را به رسمیت نخواهد شناخت. از سوی دیگر با توجه به خبر رشد شدید صادرات نفت ایران به نظر می‌رسد روند نزولی قیمت دلار به تدریج آغاز شود.

 

«به نظر می‌رسد بازارساز به دنبال تغییر جهت قیمت‌هاست.» روز پنج‌شنبه، صرافی‌های بانکی قیمت فروش دلار خود را به کانال ۲۸ هزار تومانی نبردند و روی عدد ۲۷هزار و ۸۰۰ تومان نگه داشتند. این در حالی بود که در روزهای قبل این صرافی‌ها سعی کرده بودند، هم‌جهت با قیمت‌های بازار، نرخ‌های خود را تغییر دهند. برخی از فعالان باور دارند، صرافی‌ها با این حرکت چنین سیگنالی را به معامله‌گران مخابره کرده‌اند که بازارساز قیمت‌های بالای ۲۸ هزار تومان را به رسمیت نخواهد شناخت.

 

یکی از مهم‌ترین عواملی که هفته گذشته به رکوردشکنی‌های دلار در بازار داخلی کمک کرد، رشد نرخ حواله درهم بود. درهم در هفته‌ای که گذشت به راحتی از سد ۷ هزار و ۵۰۰ تومان گذشت و پس از آن، رشد این ارز تاثیرگذار سرعت بیشتری گرفت؛ به‌طوری که در ساعاتی از روز پنج‌شنبه بالای ۷ هزار و ۹۰۰ تومان مورد معامله قرار گرفت. به باور فعالان در صورتی که درهم از مرز حساس ۸ هزار تومانی عبور کند، دلار در بازار داخلی ظرفیت صعود تا بالای ۲۹ هزار و ۲۰۰ تومان را خواهد داشت. پس از بسته شدن رسمی بازار در روز پنج‌شنبه، خرید و فروش‌های ارز در پشت خط‌های تلفن با هیجان ادامه داشت و معامله‌گران با توجه به جو هیجانی که در روزهای اخیر بر بازار حاکم است، به دنبال بالا بردن شدت نوسانات بودند، عاملی که می‌تواند معاملات آغازین روز شنبه را تحت تاثیر قرار دهد.

 

عده‌ای باور دارند، ممکن است تحت تاثیر معاملات پشت خطی سکه و دلار در کانال‌های بالاتر معاملات خود را آغاز کنند، ولی با فاصله گرفتن از ابتدای روز، میزان فروش‌ها در بازار افزایش پیدا خواهد کرد و قیمت‌ها در جهت کاهشی حرکت خواهند کرد. این دیدگاه متعلق به کسانی است که باور دارند، نوسان‌گیران به دنبال فروش در سقف‌های قیمتی و خروج از بازار هستند. این دیدگاه در حالی مطرح می‌شود که عده‌ای از بازیگران با تجربه ارزی عنوان می‌کنند نوسان‌گیران به‌دنبال بردن دلار به دهه چهارم قیمتی هستند و برای این هدف تمام تلاش خود را به‌کار خواهند بست./ دنیای اقتصاد

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار